• „20ТНОВО ЗАЕДНО, ВДЪХНОВЕНИ ЗА ИНОВАЦИИ“ бе мотото на юбилейната Среща на приятелите на ДиТра

12 юни 2019
    20 години след първата Среща екипът на Центъра за 3D решения на ТехноЛогика за пореден път посрещна представители на над 40 компании, за да им предаде вдъхновението, стремежът към иновации и отборния дух, които са заложени в ДНК-то на ДиТра.
    Пълен текст

• Деца избират бъдещето си с „Детски базар на професиите“

5 дек 2017
    ТехноЛогика, взе участие в третото издание на „Детския базар на професиите“ – инициатива на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, която запознава децата с различни професии, за да обогати познанията им и по този начин да им предостави възможността сами да моделират своето бъдеще. Освен нови знания, Базарът предостави поле за изява на неподозирани таланти. Децата бяха дейни участници в случващото се, като освен да задават въпроси, те се включиха в разнообразни дейности като триизмерно сканиране и сумо-битки с роботи.
    Пълен текст

• Спирка „Моята професия“

10 ноември 2017
    На 1 ноември ТехноЛогика отвори вратите си за деца на своите служители за пети път в рамките на проекта "Гордея се с труда на моите родители". В централния офис на фирмата 23 млади откриватели се качиха на Влака на желанията, който ги преведе през необятната страна на професиите.
    Пълен текст

• С турнир по волейбол завърши първото издание на проекта „Игри за добрини“

17 окт 2017
    „Игри за добрини“ противопостави на терена, но обедини извън него най-добрите спортисти от различни фирми в състезания по футбол, тенис на корт, колоездене и волейбол. В рамките на няколко месеца ТехноЛогика и останалите членове на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН придадоха нов смисъл на спортуването, като го съчетаха с добротворчеството. Фирмите-членки на Мрежата проведоха помежду си благотворителна надпревара, която вдъхнови стотици хора да отворят сърцата си за добро.